Bynder’s supportteam nu 14 uur per dag beschikbaar!

16 juni 2016

Bekijk alle persberichten

Bynder’s supportteam nu 14 uur per dag beschikbaar!


Het kan gebeuren dat je een vraag of verzoek hebt buiten reguliere werktijden. Omdat we weten dat onze klanten graag snel geholpen worden, heeft ons supportteam nu 5 uur extra aan hun werkdag toegevoegd.

Je kunt op de volgende tijden contact opnemen met ons supportteam:

Dubai: 11.00 tot 1.00 GST
Amsterdam: 9.00 tot 23.00 CET
Londen: 8.00 tot 22.00 GMT
Boston: 3.00 tot 17.00 EST

Ben je benieuwd wie je altijd aan de lijn hebt?
Ontmoet ons supportteam: Rutger, Sebastian, Timo en Martijn!

Rutger Jongepier

Sebastian Schneider

Timo Hoonhout

Martijn Steur