Webinar Maak contentcreatie schaalbaar met Video Brand Studio On Demand

Ontdek meer

Bynders supportteam nu 14 uur per dag beschikbaar!

16 juni 2016

keyboard_arrow_left Zie overzicht

Bynders supportteam nu 14 uur per dag beschikbaar!


Het kan gebeuren dat je een vraag of verzoek hebt buiten reguliere werktijden. Omdat we weten dat onze klanten graag snel geholpen worden, heeft ons supportteam nu 5 uur extra aan hun werkdag toegevoegd.

Je kunt op de volgende tijden contact opnemen met ons supportteam:

Dubai: 11.00 tot 1.00 GST
Amsterdam: 9.00 tot 23.00 CET
Londen: 8.00 tot 22.00 GMT
Boston: 3.00 tot 17.00 EST

Rutger
Sebastian
Timo
Martijn
Linkedin Facebook Messenger twitter Whatsapp Flipboard